Prati nas
14/11/2018

Objasni nam kakva si prijateljica, a za nagradu ćemo se pobrinuti mi!

Svako je prijateljstvo drugačije, svako nas hrani nečim drugim. Opiši slikom i rječju čime je tebe nahranilo tvoje prijateljstvo, a mi ćemo se pobrinuti za preslatku nagradu!

Podijeli

Svako prijateljstvo posve je različito i baš svako priča neku posve drugačiju priču. U miss7 muzeju prijateljstva slavimo upravo tu različitost. Naš je muzej inspiriran pričama stotina stvarnih žena koje su, za vrijeme natječaja ”Neprocjenjivo za prijateljice”, pristizale na adresu našeg portala miss7. Potaknute pričama, osam hrvatskih umjetnica izradilo je sedam koncepata o raznim doživjajima i fazama prijateljstva, a nešto slično možeš učiniti i ti. Naime, slikarica Ivana Tkalčić prijateljstvo je vidjela kao vrt kojeg treba njegovati i unutar njenog koncepta Grooming Garden nalaze se biljke…

U miss7 muzeju prijateljstva otiđi do Grooming Gardena i fotkaj biljku koja opisuje tebe kao prijatelja. Objavi ju uz #muzejprijateljstva i #jana pa nam objasni zašto si se baš s tom biljkom poistovjetila.

Osim toga, u Janinu knjigu prijateljstva upiši legendarnu rečenicu, poštapalicu ili citat po kojem ćeš pamtiti prijateljicu za cijeli život. Fotkaj tu rečenicu i objavi je na društevnim mrežama uz #muzejprijateljstva #jana.

Deset najkreativijih objava s biljkama i/ili porukama naš žiri nagrađuje jednom od izloženih biljaka te Jana poklon paketom, a bit će objavljeni 2. prosinca kad se Muzej prijateljstva zatvara na Janinom Instagram profilu. Ne zaboravi, naš muzej možeš posjetiti od 15. studenog do 2. prosinca u prostoru zagrebačkog Muzeja Mimara. Dođi – i povedi frendicu!

Pravila NN_’Objasni nam kakva si prijateljica’-converted