Prati nas
19/11/2018

Otvoren je miss7 Muzej prijateljstva, posjeti ga već danas

Muzej je inspiriran stotinama životnih priča naših čitateljica koje su za vrijeme natječaja ”Neprocjenjivo za prijateljice” pristizale na adresu miss7.

Podijeli

U prostorima zagrebačke Mimare otvoren je miss7 Muzej prijateljstva, prvi muzej posvećen ženskom prijateljstvu. On će naredna tri tjedna biti najfotogeničnije mjesto u gradu i nemaš izliku da tamo ne odvedeš svoju BFF – jer ona je obitelj koju si izabrala sama.

Sigurno se pitaš o kakvoj je izložbi riječ. Ako je moramo opisati u samo jednoj riječi, ta bi riječ bila – nekonvencionalna. Osam umjetnica – Josipa Štefanec, Lila Herceg, Božica Matasić, Toni Mažuranić, Ivana Tkalčić, Andrea Resner, Barbara Sabo i Tea Šubat – napravile su djela posvećena različitim sferama prijateljstva.

Muzej je inspiriran stotinama životnih priča stvarnih žena koje su za vrijeme natječaja ”Neprocjenjivo za prijateljice” pristizale na adresu miss7. Potaknute tim pričama, osam hrvatskih umjetnica izradilo je sedam koncepata o raznim doživjajima i fazama prijateljstva.

U ovom interaktivnom muzeju tebe i tvoju frendicu čekaju brojna iznenađenja. A svaka instalacija krije svoju tajnu.

Unutar muzeja možete posjetiti izložbu, odigrati neke od interaktivnih (i nagradnih!) igara te zajedno provesti kvalitetno vrijeme. I tko zna, možda osvojite neke od bogatih nagrada.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a izložba je otvorena radnim danom do 20 sati, subotom do 17 sati i nedjeljom do 14 sati.