Prati nas
13/11/2018

Sanjaš da posjetiš Beč u prosincu? Povest ćemo tebe i tvoju frendicu…

miss7 Muzej prijateljstva želi počastiti tebe i tvoju frendicu putovanjem u najljepši adventski grad Europe. Dobivate i džeparac i karte za mjuzikl Bodyguard. Evo što trebaš učiniti…

Podijeli

Prosinac je najljepše doba za posjet Beču – savršeni adventski prizori, svjetlost lampica, fina hrana, dobra glazba i shopping destinacija iz snova. Audi&miss7 žele te povesti na put u Beč od 14. do 16. prosinca. I to ne bilo kako – već smo to zamislili učiniti najluksuznijim kompaktnim automobilom za roadtrip, a na putovanje ideš, naravno, sa svojom best frendicom. Osim što ćete putovati u novom Audi A1 modelu, darujemo ti i noćenje s doručkom za 2 osobe u hotelu Austria Trend Hotel Europa Wien. Osim toga, uz sve pokrivene troškove, zajedno možete pogledati i mjuzikl Bodyguard u Ronacheru.

Da ne bi bile zakinute ni za uživanje u shoppingu, pobrinuli smo se i za 2000 kuna džeparca! Zvuči ti primamljivo i pitaš se kako doći do nagrade?  Sve što trebaš učiniti je povesti svoju frendicu u miss7 Muzej prijateljstva. Riječ je o prvom muzeju koji slavi žensko prijateljstvo, a inspiriran je stotinama životnih priča stvarnih žena koje su, za vrijeme natječaja ”Neprocjenjivo za prijateljice”, pristizale na adresu našeg portala miss7. Potaknute pričama, osam hrvatskih umjetnica izradilo je sedam koncepata o raznim doživjajima i fazama prijateljstva. Ti i tvoja najbolja prijateljica, ali i sve tvoje frendice miss7 muzej prijateljstva možete posjetiti  od 15. studenog do 2. prosinca u prostoru zagrebačkog Muzeja Mimara. Tamo trebaš navesti sedam razloga zašto baš vas dvije trebate krenuti zajedno na ovo putovanje. Sigurno ti već sada pada na pamet milijun razloga zbog kojih biste baš vas dvije trebale otići. Dođi i ispričaj nam!

Pravila NN_Put za tebe i tvoju frendicu