Prati nas
23/11/2018

U miss7 muzeju prijateljstva imali smo Girls Night s besplatnim džin tonikom, evo kako je bilo

Naš miss7 muzej prijateljstva, stvoren s vama i za vas, ovih dana živi punim plućima.

Podijeli

Višemjesečni projekt, uprostoren u Muzeju Mimara, pun je života upravo zbog naših čitateljica i posjetiteljica koje dolaze kako bi svoje prijateljstvo podijelile proslavile i zapečatile u najfotogeničnijem mjestu u gradu. Djevojke uživaju u sedam različitih koncepata, osmišljenih od strane osam umjetnica te potom sudjeluju u brojnim interaktivnim sadržajima i nagradnim igrama.

Sinoć smo u Muzeju, potaknuti brojnim posjetama, odlučili organizirati Girls Night u kojoj smo naše posjetiteljice, uz kupljenu ulaznicu, častili besplatnim džin tonikom. Piće za naše drage prijateljice organizirali smo unutar Cafea Gymnaisum koji je već osvanuo u blagdanskom ruhu, s prekrasnim zlatno-srebrnim ukrasima.

Djevojke su, zajedno s novinarkama miss7, uživale u zajedničkom druženju, a neke od njih rado su se i fotkale za uspomenu:

Uz najljepše dojmove, poželjele su da organiziramo još pokoju ovakvu večer. Naravno, njihove želje su osluhnute pa će se nova Girls Night s besplatnim džin tonikom održati već idućeg utorka, 27. studenoga. Dakle, nemoj žaliti ako si propustila naše jučerašnje druženje. Pridružit ćeš nam se drugi put, a u miss7 muzej prijateljstva možeš svratiti sve do 2. prosinca, kada zatvaramo našu izložbu.